FES FEINA AMB NOSALTRES

Què cercam?

Si ets advocat, economista, graduat, llicenciat en ADE o comptable, amb coneixements de llengua estrangera, amb interès en l’assessorament jurídic i fiscal, tens expectatives de futur i aspiracions professionals, et defineixes com una persona activa, dinàmica, amb capacitat de fer feina en equip i t’interessa començar un nou repte professional, pots formar part del nostre equip.

  

¿Què et podem oferir?

Ens caracteritzam per ser un despatx modern, amb visió de futur, que aposta sempre pel creixement dels nostres professionals, tant des d’una perspectiva personal com professional. Fomentam que els nostres empleats aconsegueixin les aspiracions professionals basant-nos en el respecte, la integritat i el compromís. Recompensant l’esforç i la dedicació, hem aconseguit crear un gran equip humà i professional que creix en conjunt.

Si compleixes el perfil, tens les qualitats que ens caracteritzen i vols fer part del nostre projecte professional, posa’t en contacte amb nosaltres enviant un missatge al correu electrònic cferrer@joancerda.com  i  un membre del nostre equip t’atendrà personalment.

Jesús nº 18 3º , 07003 Palma de Mallorca

971 76 42 42

TOP